Minden kategória

Terepdaru

Kezdőlap> Termékek > Terepdaru

20
Zoomlion terepdaru Zat2000v743.1 200 tonnás, jelentős modell szuper egyenlőséggel és kiváló működési teljesítménnyel, akciósan

Zoomlion terepdaru Zat2000v743.1 200 tonnás, jelentős modell szuper egyenlőséggel és kiváló működési teljesítménnyel, akciósan


Termék jellemzők

A több évtizedes technológiai kristályosodásunkat a mobildaruk tervezésében és gyártásában nemzetközileg is fejlett technológiával kombinálva jól kihasználó ZAT2000 terepdaru a piaci igényeknek megfelelően tervezett és fejlesztett nagy teljesítményű és nagy megbízhatóságú termék. Ennek a mechanikai, elektromos és hidraulikus rendszereket egészében kombináló csúcstechnológiás terméknek annyi előnye van, mint például a jó vezérlési teljesítmény, a kiváló mikropozicionálási teljesítmény, a nagy emelőképesség és a szuper emelési magasság, hogy számos területen aktív. Ez a termék széles körben használható vegyiparban, bányászati ​​létesítményekben, olajmezőkben, kikötőkben és építkezéseken stb., kivéve az erős elektromágneses hullámú területeket, emelési és szerelési munkákhoz.
Ez a termék egy terepdaru teljes forgási funkcióval, teleszkópos gémrészekkel és elektrohidraulikus arányos vezérlésű rendszerekkel. Az 5 tengelyes (3 tengely hajtott és minden tengely kormányzott) teljes szélességű speciális célú alvázat a Zoomlion gyártja, amely széles rálátást, tágas fülkét és luxus dekorációt biztosít.

A legújabb elektrohidraulikus arányos irányszabályozó szelep terhelésérzékelő funkcióval, több dugattyús változtatható szivattyúval és nyitott / zárt változtatható rendszerrel biztosítja, hogy minden végrehajtó mechanizmus teljes mértékben kihasználja munkaképességét.

Két joystick biztosítja a daru zökkenőmentes egyidejű mozgását a „Főcsörlő/segédcsörlő”, „Derrick”, „Slew” és „Telescope” között, ami nagymértékben javítja a munka hatékonyságát. A joystickok olyan előnyei vannak, mint a könnyű és rugalmas működés, a sima és megbízható munkavégzés, a fokozatmentes sebességszabályozás stb.

A hidraulikus rendszerben lévő biztonsági berendezések, mint például a biztonsági szelep, a kiegyenlítő szelep, a hidraulikus zár és a fékszelep stb., a csövek és tömlők szakadása ellen vannak.

A komplett világítási rendszerek és a biztonsági berendezések, mint például a terhelési nyomaték-határoló, biztosítják az Ön biztonságát működés közben, és kényelmesek az éjszakai munkához.

Műszaki adatok
TételÉrtékMegjegyzések
MunkateljesítményMax. névleges teherbírás kg200000
Max. alapgém terhelési nyomatéka kN.m66648 m sugarú körben
Max. fő gém emelési magassága m72A paraméterek nem tartalmazzák a fő gém és a gém kihajlását. A zárójelben lévő érték a telepített bővítményekkel együtt járó érték.
Max. gém emelési magassága m95 / (103)
Munka sebességeMax. emelőkötél sebesség (Fő csörlő) m/min120A 4. rétegnél
Max. emelőkötél sebesség (Segédcsörlő) m/min70A 4. rétegnél
Gémnyúlási idő min12A hőmérséklet és a motor fordulatszáma befolyásolja
A gém felfutási ideje s97
Forgási sebesség r/min0 - 1.4
VezetésMax. tengerszint feletti magasság m2000
Max. menetsebesség km/h75
Max. osztályozhatóság %40
Min. esztergálási átmérő m20
Min. hasmagasság mm305
A kipufogógáz-szennyező anyagok és a füst határértékeiMegfelel a kapcsolódó szabványoknakGB3847-2005GB17691-2005 (National Stage IV)
Üzemanyag-fogyasztás száz kilométerenként L78
TömegÖnsúly vezetési állapotban kg60000Távolítsa el a horgot, a mozgatható ellensúlyt, a gémet, a kakastárcsát, a csúcsgémet, a kitámasztó alátéteket, a csúszógerendákat, a fő- és segédcsörlőket, a csörlőkön húzódó drótköteleket és a pótgumit, és engedje le a felépítmény hidraulika olaját a jármű előtt. vezetés.
MéretekTeljes méretek (H × Szé × Ma) mm15660 × 3000 × 4000
Kitámasztó nyúlvány (L) m8.9
Kitámasztó nyúlvány (W) m8.3
A fő gém hossza m13.4 - 72

2

ÉRDEKLŐDÉS