Minden kategória

Hírek

Kezdőlap> Hírek

Több mint 200 egységnyi gép indul Törökországba

Idő: 2022-07-06 Találatok: 56

A közelmúltban, több napos szállítás után, a Zoomlion csúcsminőségű berendezéseinek több mint 200 készlete sikeresen teljesítette a „beszállást”. Vastag és magas síp hangja mellett kihajóznak Tianjin kikötőjéből, és Törökországba küldik őket, új útra indulva a helyi építkezés segítésére. Ez a szállítmány az elmúlt évek legnagyobb egytételes exportmegrendelése a kínai építőipari gépipartól, amely a világszerte ismert kínai gyártás erős versenyképességét bizonyítja.

1

A Zoomlion Overseas Company illetékes munkatársai bemutatták: "Az idei év óta a cég termékei továbbra is jól fogynak a világpiacon, és egymás után több száz egység szállt ki a tengerre. Az ezúttal szállított több mint 200 egység A mérnöki emelőgépek, a betongépek, a földmunkagépek, a légi munkagépek stb. szinte minden típusú építőipari gépet tartalmaznak a Zoomlion alatt, teljes virágzást megvalósítva.

A tengerentúlon jól fogynak a különféle termékek. A világgazdaság fellendülése és a nemzetközi piaci kereslet felszabadulása mellett a Zoomlion számos előny egymásra épüléséből is profitál, például a Zoomlion termékeinek kiváló teljesítményéből, a kulcsfontosságú alaptechnológiák terén elért áttörésekből és a globalizációból.

A jelentések szerint az exportált pumpás teherautót példaként véve a három merev térfogat, nyomás és ruhamagasság mutatója tekintetében a Zoomlion az iparág vezető szintjén áll. Fel van szerelve a cég saját fejlesztésű gém aktív rezgéscsökkentő rendszerével, ami stabilabbá teszi a működést. , a pontosság is nagyobb.

Az olyan kulcsfontosságú technológiák révén, mint a gépek, az elektromosság és a hidraulika, a Zoomlion ZE215E-10, ZE135E-10 és más kotrótermékek nemcsak nagy megbízhatósággal és stabilitással rendelkeznek, hanem hosszú élettartammal is rendelkeznek, ami segíthet az ügyfeleknek hatékonyan szabályozni az üzemanyag-fogyasztás költségeit. kompetitív.

2

3

Előző: A füst és a por hatalmas, és a sárga homokkal teli sivatagban egy Star Landmark Stadion épül

Következő : Globális stratégiai partnerség aláírási ceremóniája a Zoomlionnal