Minden kategória

Hírek

Kezdőlap> Hírek

A füst és a por hatalmas, és a sárga homokkal teli sivatagban egy Star Landmark Stadion épül

Idő: 2022-07-07 Találatok: 88

Folyamatosan az építkezésen szorgoskodnak egymás után az aurora zöldbe öltözött "szakmunkások". Segítségükkel több mint 70%-ban elkészült a csádi N'Djamena Stadion projekt alapozása, és fokozatosan formálódik a Kína és Csád barátságát, valamint a csádiak boldog életét szimbolizáló sport "Pearl". Ezek az elfoglalt "szakmunkások" a ZOOMLION építőipari gépek és berendezések, amelyeket a piacon teszteltek.

1

A Zoomlionért felelős illetékes személy a következőket mondta: "Jelenleg a csádi N'Djamena Stadion projektben a Zoomlion közel 10 építőipari daruval, kotrógéppel, buldózerrel, betonszivattyúzó gépekkel stb. van felszerelve. Ezek a berendezések még ebben a sárga homokkal teli környezetben is hatékonyan garantálják a projekt előrehaladását a munkakörülményekhez való erős alkalmazhatóságuk és a kiváló teljesítményük révén.”
A csádi N'Djamena Stadion projekt a Kína-Afrika Együttműködési Fórum pekingi csúcstalálkozója „Nyolc akció” konkrét intézkedéseinek végrehajtásának egyik eredménye, és mérföldkő a Kína-Csád együttműködésben. A projekt építési területe mintegy 16 hektár. Elkészítése után 30,000 XNUMX ember fér bele, hogy egy időben nézze meg a játékot. Az "Afrika Kupa" szintű interkontinentális versenynek, valamint országos egyéni versenyeknek és nagyszabású kulturális tevékenységeknek is otthont adhat.

2

A csádi N'Djamena Stadion projekt támogatása mellett a Zoomlion berendezései számos ismert nagyszabású afrikai projektben is részt vettek, mint például a Hoima olajmező és csővezeték projekt Ugandában, valamint Tanzánia legnagyobb vízerőműve. Julius Nyerere Vízerőmű projekt, Egyiptom új fővárosa stb.

3

Nyilvánvaló, hogy a Zoomlion a kínai építőipari gépipar egyik legkorábbi vállalata, amely Afrikába lépett. Évekig tartó intenzív piacfejlesztés után a Zoomlion szilárd piaci elrendezést alakított ki Afrikában csatornahálózatának létrehozásával és fejlesztésével, a lokalizációs stratégiák népszerűsítésével és a szervizalkatrészek támogatási rendszerének megerősítésével. Jelenleg a Zoomlion a három legnagyobb kínai építőipari gép- és mezőgazdasági gép-exportőr Afrikában, gyönyörű tervrajzot készítve az afrikai Zoomlion számára.

Előző: Megjelent a világ első hibrid terepdaruja, és a Zoomlion vezeti az iparágat az új energia korszakában

Következő : Több mint 200 egységnyi gép indul Törökországba